Un bărbat de 29 de ani din satul Brodina,  comuna Izvoarele Sucevei, a fost reținut pentru 24 de ore după ce s-a urcat fără permis la volanul unui autoturism neînmatriculat. Individul a rămas fără permis în urmă cu un an de zile după ce a fost prins beat la volan.

Marți seară, Secția 11 Poliție Rurală Pojorâta a fost sesizată despre faptul că, un autoturism a distrus o cutie de distribuție a energiei electrice din satul Brodina, comuna Izvoarele Sucevei.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat la o distanță de aproximativ 150 de metri de locul producerii evenimentului, un autoturism marca marca BMW X5 care prezenta avarii, ca urmare a impactului cu un stâlp de electricitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, plăcuțele cu numărul de înmatriculare aparțin unui alt vehicul, autoturismul avariat nefiind înmatriculat în România.

Ulterior, posesorul autoturismului a fost identificat de polițiști la domiciliu, acesta fiind un localnic de 29 de ani. Tânărul a recunoscut faptul că, mijlocul de transport îi aparține, iar numărul de înmatriculare este montat de pe un alt autoturism pe care îl deține, dar care este avariat.

Oamenii legii au stabilit faptul că, bărbatul are permisul de conducere reținut din luna august 2018, de către polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta ca urmare a depistării în trafic sub influența băuturilor alcoolice, iar mijlocul de transport implicat în accident a fost înmatriculat în străinătate, plăcuțele de înmatriculare fiind reținute de polițiști în cursul anului 2017.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat/cu număr fals de înmatriculare”.

Individul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.