Un bărbat din satul Sf. Ilie, comuna Șcheia, este căutat ca principal suspect în cazul fetei în vârstă de 12 ani ucise și ascunse în lada unui pat, într-un apartament din Sectorul 4 din București, caz care ține capul de știre al tuturor televiziunilor naționale în aceste zile.

Marcel Ilie Șerbiuc este cunoscut în Sfântu Ilie, pentru că a copilărit acolo, dar era plecat de mulți ani la muncă în străinătate.

Bărbatul este dat în urmărire și căutat la nivel internațional, fiind în Spania ori, după alte surse, în Olanda.

Acesta este suspectat că a ucis-o pe fetița de 12 ani găsită în lada unei canapele, într-un apartament din București.

Trebuie spus că mama fetei, concubina lui Șerbiuc, este și ea suspectă în acest caz și a fost reținută în Spania și a fost deja audiată.

Povestea, destul de complicată, este următoarea: Anamaria Constantin, fetița în vârstă de 12 ani, a dispărut în urmă cu o lună și jumătate, împreună cu mama ei. 

Fata era în custodia tatălui biologic, dar mama sa avea dreptul să o vadă periodic.

Mama este actuala concubină a lui Marcel Ilie Șerbiuc.

În preajma sărbătorilor de Paște, mama și-a luat fetița și ar fi dus-o într-un apartament închiriat de concubin, respectiv locul în care a fost descoperit trupul.

La un moment dat, mama și fiica nu au mai fost de găsit, fiind date dispărute imediat după Paște.

Timpul a trecut, Poliția nu pare să se fi implicat prea mult în căutări și nu s-a mai aflat mare lucru până acum câteva zile, când proprietarul unui apartament oferit spre închiriere în ultima perioadă a dat peste un cadavru în putrefacție, în lada unui pat.

În scurt timp, în cadrul anchetei, polițiștii de la ”Omoruri” au făcut legături cu cele două dispariții.  

Expertiza genetică a confirmat acum că este vorba de trupul fetei de 12 ani, dată dispărută de mai multă vreme. Identitatea i-a fost stabilită prin compararea cu ADN-ul tatălui biologic al fetei.

Fata ar fi fost ucisă în perioada sărbătorilor de Paște, probabil prin ștrangulare.

Se pare că Marcel Ilie Șerbiuc a fost văzut părăsind în grabă acel apartament acum câteva săptămâni. Cum mama fetei a dispărut și ea și nu a anunțat nimic, evident că este și ea suspectă.

Conform Pro Tv, care a venit cu date noi marți seară, la nici 48 de ore de la descoperirea macabră, ofițerii Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei au localizat-o pe mama fetiței într-un orășel din vestul Cataluniei. La cererea anchetatorilor de la București, poliția spaniolă a organizat la ceas de seară o operațiune spectaculoasă în urmă căreia femeia a fost reținută pentru a da explicații în acest caz.

De altfel, anunță presă spaniolă, polițiștii de la Divizia catalană de Investigații Criminale au început la rândul lor o anchetă legată de crimă de la București. Informațiile obținute de spanioli se pot dovedi cruciale în acest caz, așa că ofițerii români vor să emită un ordin european de anchetă prin care să ceară un interogatoriu complet înainte să decidă dacă o pun sau nu pe mamă sub acuzare.

Cert este că mama a plecat din țară alături de concubin, imediat după omor. Aceasta a negat implicarea în omor, însă nu este exclusă nici o variantă.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentCisternă încărcată cu motorină, răsturnată pe DN 2 / Traficul în zonă a fost îngreunat ore bune
Articolul următorCe amenzi riscă șoferii care circulă fără rovinietă. Sancțiunea poate trece de 11.000 de lei