foto arhivă

Un autoturism a fost distrus de un incendiu, la câteva ore după ce a fost scos din service. Flăcările au pornit de la un scurtcircuit. 

Mașina aparține unei firme de curierat și este folosită de un bărbat de 61 de ani, din municipiul Suceava. Joi seara, în urul orei 19.20, bărbatul a parcat mașina pe strada Traian Țăranu, din municipiul Suceava, în dreptul locuințe sale.

În jurul orei 23.00, acesta a fost  alertat de vecini că autoturismul său a luat foc. La fața locului au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Suceava cu o autospecială pentru localizarea și lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor, ardea compartimentul motor al mașinii, cu pericol de propagare la întregul autovehicul, care era prevăzut cu habitaclu compartimentat pentru transport marfă.

În urma incendiului a ars partea din față a mașinii (compartimentul motor, bordul, roțile din față și au fost afectate și alte elemente din compartimentul șofer).

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit, produs la un conductor electric defect, prejudiciul fiind de aproximativ 10.000 lei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere din culpă.

Articolul precedent24 cazuri de gripă înregistrate săptămâna trecută în Suceava
Articolul următorDoi frați au fost prinși în timp ce furau plăci de beton de la calea ferată