Un bărbat de 48 de ani a murit după ce a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din municipiul Suceava.

Polițiștii au stabilit că, joi dimineață, el s-a deplasat la domiciliul unui prieten, pe strada Oituz, unde a consumat băuturi alcoolice împreună cu proprietarul locuinței și alte două persoane. În jurul orei 20.00, bărbatul de 48 de ani a început să se simtă rău și le-a spus prietenilor de pahar că vrea să plece acasă, după care s-a dus în bucătărie de unde a sărit sau a căzut pe geam.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care l-a transportat pe acesta la Spitalul Județean Suceava unde, în urma consultului, s-a stabilit că a suferit fracturi costale bilaterale, fractură L1 și fractură craniană biparientală. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale, însă a decedat.

Polițiștii au făcut cercetări în apartamentul în care a băut bărbatul și nu au descoperit urme specifice unei agresiuni. Prietenii de pahar au declarat că întrei ei și victimă nu a existat nici un conflict, nu s-au certat sau agresat. De asemenea, după incident, aceștia au constatat că în bucătărie era deschis gazul de la aragaz,  fiind lăsat astfel de bărbatul de 48 de ani, întrucât acesta a fost singurul care a folosit aparatul de gătit.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.