Un bărbat de 48 de ani a murit după ce a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din municipiul Suceava.

Polițiștii au stabilit că, joi dimineață, el s-a deplasat la domiciliul unui prieten, pe strada Oituz, unde a consumat băuturi alcoolice împreună cu proprietarul locuinței și alte două persoane. În jurul orei 20.00, bărbatul de 48 de ani a început să se simtă rău și le-a spus prietenilor de pahar că vrea să plece acasă, după care s-a dus în bucătărie de unde a sărit sau a căzut pe geam.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care l-a transportat pe acesta la Spitalul Județean Suceava unde, în urma consultului, s-a stabilit că a suferit fracturi costale bilaterale, fractură L1 și fractură craniană biparientală. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale, însă a decedat.

Polițiștii au făcut cercetări în apartamentul în care a băut bărbatul și nu au descoperit urme specifice unei agresiuni. Prietenii de pahar au declarat că întrei ei și victimă nu a existat nici un conflict, nu s-au certat sau agresat. De asemenea, după incident, aceștia au constatat că în bucătărie era deschis gazul de la aragaz,  fiind lăsat astfel de bărbatul de 48 de ani, întrucât acesta a fost singurul care a folosit aparatul de gătit.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Articolul precedentUn bărbat din Vicovu de Jos a ajuns la spital cu hipotermie și degerături
Articolul următorSurpriză inedită, vineri dimineață, la Grădinița Obcini: doamnele au fost întâmpinate cu flori de Coșarul Norocos