Un șofer prins beat la volan a fost imobilizat de polițiști, după ce a început să se manifeste agresiv. Acesta le-a spus oamenilor legii că a băut vin, dar a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest.

Joi, în jurul orei 03.00,  un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe strada Calea Bucovinei din localitate, autoturismul condus de un localnic de 27 de ani, care a declarat faptul că, nu posedă documentele asupra sa, motiv pentru care, a fost sancționat contravențional.

Potrivit polițiștilor, bărbatul era vizibil în stare de ebrietate și prezenta halenă alcoolică. Fiind întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice, acesta a declarat că a băut vin. Oamenii legii i-au solicitat să se supună testului cu aparatul etilotest, însă bărbatul a refuzat, devenind agresiv, motiv pentru care, a fost imobilizat, încătușat și condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.