Un bărbat de 63 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost arestat pentru 30 de zile după în autoturismul acestuia au fost descoperite țigări în valoare de peste 167.000 lei.

Vineri, în jurul orei 12.00, în baza datelor și informațiilor obținute, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Secția 3 Poliție Rurală Marginea a observat pe raza comunei Horodnic de Sus, un autoturism înmatriculat în străinătate care se deplasa pe DN 2E pe direcția Voitinel – Horodnic de Sus și al cărui conducător auto, aflat singur în autoturism, a manifestat un comportament suspect.

Șoferul a parcat autoturismul în fața unui bar și a intrat în local, fiind identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 63 de ani, din orașul Vicovu de Sus.

În urma controlului autoturismului, oamenii legii au descoperit în interior 15.147 de pachete cu țigări fără timbru fiscal.

Țigările în valoare de circa 167.330 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 35.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției până la finalizarea cercetărilor.

Totodată, bărbatul de 63 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Cu ocazia verificărilor, oamenii legii au stabilit și faptul că acesta a mai fost depistat de polițiști la data de 01 octombrie 2017, în timp ce transporta pe raza comunei Sucevița, țigări de contrabandă, fiind trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Sâmbătă, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursă video: Tudosi Ciprian Geanina

Articolul precedentVIDEO Campioana Gloria Buzău a fost învinsă cu 2-0 de Foresta Suceava
Articolul următorUn tânăr din Cârlibaba, băut la volan, a intrat cu mașina în gardul unui imobil