Un polițist a fost lovit de un individ chiar în sediul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. Incidentul a avut loc marți în holul instituției de fața cu mai multe persoane.Individul a luat la bătaie ofițerul de serviciu al IPJ Suceava. Ulterior, polițistul s-a ales cu plângere pentru purtare abuzivă.

Polițistul criminalist Bogdan Bănică, vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS a fost cel care a făcut public incidentul. “Una bucată haiduc (2,10×150 – dimensiuni exprimate ca la bovine, înălțime x masă) a intrat marți în sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava, emanând halenă alcoolică și cu o vizibilă intenție recalcitrantă și agresivă. Nemulțumirile acestuia, diverse de altfel, s-au îndreptat împotriva ofițerului de serviciu.Ofițer de serviciu care, după refuzul „nemulțumitului” de a se legitima, l-a invitat afară din sediu. Moment în care haidamaua a încercat(se pare că și a reușit) să-l lovească. Pe polițist, oameni buni, în sediul Inspectoratului de Poliție Județean!!Având o excelentă pregătire fizică(nu o spun doar eu), polițistul nostru l-a imobilizat și a solicitat întăriri. Toate acestea în mijlocul zilei, sub privirile terifiate ale cetățenilor aflați în instituție și ale CELORLALȚI COLEGI. Care…impasibili, se uitau ca la un film cu Van Damme… A fost condus, firește, la audieri. Rezultatul? Ofițerul de serviciu s-a ales cu plângere pentru purtare abuzivă, infractorul fiind eliberat, colegului nostru sugerându-i-se discreție maximă”, a povestit Bogdan Bănică.

Liderul de sindicat acuză conducerea IPJ Suceava de faptul că dorește mușamalizarea cazului.

Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt IPJ Suceava, susține că agentul nu ar fi fost agresat. Acesta l-ar fi scos cu forța din sediul IPJ pe individul de 32 de ani, aflat în stare de ebrietate. Polițistul este cercetat disciplinar pentru că l-ar fi tras de braț pe bărbat. Acesta este din Berchișești și venise la poliție pentru a face o reclamație.

Articolul precedentEclipsa totală de lună poate fi urmărită, vineri, la Observatorul Astronomic
Articolul următorO femeie a murit după ce a căzut de pe o punte pietonală într-un pârâu. A fost găsită la 12 km în aval de locul accidentului