Un agent de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Secția de Poliție Burdujeni a fost amenințat și lovit, într-o sală de pariuri sportive. 

Agresorul, un bărbat de 49 de ani, din municipiul Suceava, a fost plasat sub control judiciar. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Potrivit procurorilor, agresiunea a avut loc în data de 01 noiembrie, în jurul orei 00:25.

În timp ce se afla în incinta unei săli de pariuri sportive din municipiul Suceava, agresorul l-a amenințat și l-a lovit cu un pahar de sticlă în zona șoldului de la piciorul drept pe agentul de poliție, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

În data de 2 noiembrie, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus prin ordonanţă reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a agresorului.

În ziua următoare, procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva autorului şi au decis ca acesta să fie cercetat în continuare sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, în sarcina acestuia fiind stabilite mai multe obligaţii, printre care şi cele a nu depăşi limita teritorială a judeţului Suceava, de a nu se apropia de persoana vătămată şi de a nu comunica pe nicio cale cu aceasta, cu alte părţi şi cu martori din dosar.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor şi a stabilirii răspunderii penale.

Articolul precedentIncendiu în municipiul Fălticeni. Un bătrân a rămas fără casă
Articolul următorBăut și fără permis, un tânăr a abandonat mașina și a fugit de polițiști