Un membru USR a murit la Suceava. El a stat acasă timp de șapte zile, a avut febră, însă cadrele medicale i-au spus că e vorba de o simplă răceală și nu l-au testat coronavirus decat foarte tarziu. Rezultatele nu au venit nici acum, scrie realitatea.net.

Iulian Bulai a anunțat pe contul său de Facebook decesul unui coleg din USR Suceava.

„Irimia Sava este colegul meu din USR Bunești – Suceava. A stat acasă cu febra 40, timp de 7 zile. Cât timp a durat conducerea interimară a Spitalului Suceava. A cerut constant să fie consultat de medic și dus la spital. Se topea pe zi ce trece. I-au spus să se trateze acasă, ca e o simplă raceală. Ca o să îi treacă.

Acum două zile, noua conducere militară a Spitalului Judetean Suceava a trimis o ambulanță în 15 minute de la solicitarea telefonică.

Irimia este acum în stare critica și inconștient, la terapie intensivă. Prea târziu, se pare. Domnule ministru Tataru, trimiteți manageri medici militari la toate spitalele din țară care vor trata pacienții de COVID-19. Este nevoie de un management profesionist și ferm la toate aceste spitale, din toată țara.

PS: Între timp colegul meu a murit. Dumnezeu să-l odihnească!
Nu a fost primit încă rezultatul testului COVID -19.”