Un pacient a murit după ce a căzut în cap în Spitalul Județean Suceava

Un pacient a murit după ce a căzut în cap chiar în salonul în care era internat, în secția de Chirurgie a Spitalul Județean de Urgențe Suceava.

Un bărbat în vârstă de 76 de ani, din comuna Păltinoasa, a murit, vineri, 22 februarie, în timp ce se afla internat în Secția de Terapia Intensivă – Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Sâmbătă, fiul bărbatului a sesizat poliția pentru a cerceta împrejurările suspecte în care s-a produs decesul.

Din informațiile noastre, la 8 februarie bărbatul a chemat o ambulanță pentru că se simțea rău. El a fost preluat de la domiciliul din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, și a fost transportat la Spitalul orășenesc Gura Humorului.

A doua zi, la 9 februarie, bărbatul a fost transferat la Secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgențe Suceava. În timp ce era internat, la 11 februarie, se pare că bărbatul a căzut din pat și a suferit leziuni la nivelul capului.

La 18 februarie pacientul a fost operat la nivelul capului pentru eliminarea unuia din cele două hematoame care s-au format în urma căzăturii. Ulterior a fost internat în Secția de Terapie Intensivă – Neurochirurgie, dar a murit vineri, 22 februarie.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Articolul precedentProtest, duminică seară, la Suceava, față de subordonarea politică a justiției
Articolul următorȘofer beat și fără permis prins la volanul unei mașini cu numere false, reținut în arestul IPJ Suceava