Beat și cu permisul suspendat, un bărbat din Stroiești a acroșat cu mașina doi pietoni și a părăsit locul accidentului. 

Joi seară, în timp ce manevra cu spatele autoturismul în faţa unui magazin din satul Stroieşti, un localnic de 37 de ani a acroşat două persoane care se aflau pe un podeţ.

Conducătorul auto nu a oprit după impact, continuându-şi deplasarea spre domiciliu, ulterior revenind la faţa locului în calitate de pasager, însoţit de un localnic de 43 de ani, autoturismul fiind condus de soţia bărbatului de 37 de ani.

Din accident a rezultat rănirea a doi localnici de 20 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul de 37 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrucât bărbatul de 43 de ani a declarat ca iniţial el a condus autoturismul, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital ambilor li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului” şi „ conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.