În ultimele două zile polițiștii suceveni au dispus reținerea unui agresor și introducerea acestuia în arestul IPJ Suceava, iar într-un alt caz s-a procedat la evacuarea de urgență a agresorului și emiterea unui ordin provizoriu de protecție.

Astfel, un bărbat de 53 de ani, din comuna Bălaceana, a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-a bătut fiul și soția. Agresiunea a avut loc, sâmbătă după-amiază, când individul s-a întors acasă în stare de ebrietate. Între acesta şi soţia sa de 50 ani şi fiul acestora de 17 ani, a izbucnit un conflict spontan, bărbatul de 53 de ani lovindu-i pe cei doi de mai multe ori.

Femei a sunat la 112. La fața locului au ajuns polițiștii. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, iar în cursul zilei de luni urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni de violență în familie raportat la infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Vineri,  polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie de 21 de ani din comuna Vicovu de Jos, despre  faptul că a fost agresată de soțul ei.

Victima le-a povestit polițiștilor că a avut un conflict verbal cu soțul său de 25 de ani, localnic. Cearta a degenerat și bărbatul a lovit-o. La fața locului au ajuns polițiștii.  Astfel, a fost evaluată situația de risc și s-a dispus emiterea unui ordin de protecție împotriva soțului victimei, acesta fiind evacuat din locuință.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”.

Articolul precedentRecomandările polițiștilor suceveni pentru circulația rutieră pe timp de iarnă
Articolul următorSpargere în magazinul Altex din Egros Suceava. Au fost furate zeci de telefoane mobile