sursa foto arhiva

Un hoț a fost prins în flagrant chiar de proprietarul mașinii în timp ce fura. Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri pe strada Gării din municipiul Suceava.

În timp ce se afla în casă, proprietarul a observat că o persoană necunoscută se află în autoturismul său, parcat în apropierea blocului unde locuiește.

Bărbatul s-a deplasat la mașină, unde în interior a identificat o persoană de sex masculin. În același timp, fiica acestuia a sunat la 112.

La fața locului au ajuns polițiștii, hoțul fiind identificat în persoana unui bărbat de 31 de ani, din județul Iași. Până când a fost prins de proprietar, indivivul a reușit să desfacă șuruburile de la o stație de emisie-recepție.  Asupra acestuia polițiștii au găsit mai multe bunuri, bărbatul recunoscând că o parte dintre acestea, au fost sustrase de la alte trei autoturisme parcate în zonă, pe care le-a găsit cu portierele deschise.

Bărbatul a fost ridicat de polițiști pentru audieri. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Articolul precedentUn băiețel din Bunești a căzut în oala cu apă fierbinte
Articolul următorFOTO Elevii jandarmi de la Școala de subofițeri Fălticeni au depus jurământul