Un băiețel în vârstă de cinci ani, din comuna Vama, a ajuns la spital după ce s-a tăiat la degetele de la mâna stângă într-o șișcorniță de tocat furaje.

Miercuri după-amiază, bunicul copilului, în timp ce se afla într-o anexă din gospodărie, toca furaje la o șișcorniță cu motor electric, iar la un moment dat nepotul acestuia s-a apropiat de axul motorului acelui ansamblu și i-au fost prinse degetele de la mâna stângă între axul respectiv și roata metalică zimțată care rotea cuțitele, strivindu-le.

În momentul producerii incidentului, mama minorului se afla în locuința ei din aceeași curte, având grijă de fiica cea mică în vârstă de 1 an. Femeia a sunat imediat la 112 și la fața locului a ajuns o ambulanță. Echipajul medical a transportat minorul la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Mama copilului a declarat că incidentul a avut loc din cauza neatenției, fapt confirmat și de bunicul minorului, care nu l-a observat pe băiețel intrând în anexa unde se afla și nici nu l-a văzut când prin spatele său s-a apropiat de șișcorniță.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.