foto arhivă

Un bărbat de 62 de ani, din comuna Zamostea, și-a bătut fosta concubină după care a incendiat o anexă din gospodăria acesteia.

Totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni pe raza localității Zamostea. Individul a pătruns fără drept în locuința femeii de 49 de ani, deși era obligat prin ordin de protecție să păstreze o distanță de 300 metri de imobil.

Cei doi au fost împreună mai bine de 11 ani. În luna octombrie a acestui an aceștia s-au despărțit. În data de 8 noiembrie, Tribunalul Suceava a dispus evacuarea bărbatului din locuința femeii și l-a obligat pe acesta să păstreze o distanță minimă de 300 de metri față de fiica femeii și copilul acesteia, pe o perioadă de șase luni de la pronunțarea hotărârii.

În noaptea de dumincă spre luni, în jurul orei 00.00, contrar celor dispuse de către instanțele de judecată, cu scopul de a se răzbuna, individul a pătruns fără drept în curtea și apoi în locuința unde se afla fosta sa concubină și a lovit-o pe aceasta, iar apoi s-a deplasat în curtea gospodăriei, unde, cu o țigară a incendiat un grajd cu furaje, de aproximativ 40 mp,  care a fost distrus în totalitate.

Incendiul a fost localizat și stins de pompierii militari de la Garda de Pompieri Siret și cei  civili din cadrul Primăriei comunei Zamostea, valoarea totală a pagubelor fiind de aproximativ 5.000 lei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „violare de domiciliu”, „violență în familie”, „distrugere din culpă” și „nerespectarea ordinului de protecție”.

Articolul precedentCum prevenim afecțiunile cauzate de temperaturile scăzute
Articolul următorIarna a început la Suceava cu accidente și blocaje în trafic FOTO