foto arhivă

Un bărbat de 30 de ani, din comuna Vama, a murit după ce un copac a căzut peste el.

Marți după amiază, politiștii au fost anunțați prin 112 de către M.L., din comuna Vama, despre faptul că M.S, din aceeași comună, în timp ce se afla în pădure pe raza comunei Vama, în locul numit „Sălătruc” și tăia un arbore, a fost lovit de un copac.

Oamenii legii sosiți la fata locului au identificat trupul neînsuflețit al lui M.S, în autoturismul celui care a sunat la 112. Polițiștii au stabilit că victima a plecat marți dimineața singură în pădure, pentru a tăia doi arbori.

M.L se afla cu oile la păscut și la un moment dat a auzit un trosnet puternic din pădure. În momentul în care bărbatul s-a deplasat în locul respectiv, l-a găsit pe M.S. care acuza dureri, spunând că a fost lovit de o ramură în zona spatelui. M.L. a declarat că a plecat după mașina sa, pentru a transporta victima la spital. În timp ce coborau cu autoturismul pentru a ieși în întâmpinarea ambulanței, victima și-a pierdut cunostința.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea efectuării necropsiei.

Politiștii au întocmit în cauza dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Articolul precedentFOTO Președintele Klaus Iohannis a oferit Drapelul Național Cetății de Scaun a Sucevei
Articolul următorColiziune între un TIR și două autoturisme pe raza localității Salcea. O persoană a fost rănită FOTO