La 19.07.2021, orele 17:45, o patrulă din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei a oprit pentru control pe raza comunei Șaru Dornei mopedul condus de un bărbat de 37 de ani din judeţul Neamţ.

            Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul din judeţul Neamţ nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Bărbatul de 37 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

            În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere” și ,, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, iar în urma probatoriului administrat bărbatul de 37 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.

Sursa: Realitatea de Neamt