Sfârșit tragic pentru un bărbat de 57 de ani, din comuna Berchișești. Acesta a murit într-un încendiu de vegetație.

Luni după-amiază, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, care a afectat o suprafață de aproximativ 500 mp de vegetație uscată, pe raza comunei Berchișești.

La sosirea echipajului, mai ardea vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 100 mp, iar în zonă a fost identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 57 de ani, care prezenta arsuri pe 70% din suprafața corpului. Personalul medical al unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean a declarat decesul acestuia.

Polițiștii aflați la fața locului au efectuat cercetări pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor în care bărbatul și-a pierdut viața.

Din primele cercetări a reieșit că acesta deținea un teren în zonă în care a fost identificat. Cel mai probabil bărbatul a dat foc vegetației uscate de pe terenul său și a fost cuprins de flăcări.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.