Un bărbat de 30 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a murit la locul de muncă. 

Acesta era angajat ca șofer la o brutărie din satul Neagra Șarului. Marti după-amiază, după ce a distribuit pâinea, C.F.B. s-a deplasat la sediul firmei. Acolo, bărbatul s-a întâlnit cu un angajat care tocmai terminase de reparat un malaxor.  Utilajul se afla în poziția culcat așa că cei doi s-au hotărât să-l pună în picioare. Astel, aceștia au încercat să ridice malaxorul iar C.F.B. a alunecat și s-a lovit cu capul de beton. Din cauza leziunilor grave suferite  bărbatul a decedat.

La fața locului au fost chemați polițiștii. În urma examinării sumare a cadavrului, nu au fost identificate pe corp semne de violență.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În acest caz au fost anunțați și lucrătorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” (moarte suspectă), „neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă”.

În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă, s-a datorat unei hemoragii meningo-cerebrale cu fractură de calotă și bază craniană consecutivă unui traumatism cranio cerebral închis. Traumatismul cranio-cerebral s-a putut produce prin comprimarea capului între două planuri dure, posibil între malaxor și perete.

Articolul precedent14.500 de doze de vaccin antigripal vor fi distribuite medicilor de familie din județ
Articolul următorPeste 400 de posturi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți