Un sucevean beat a căzut de la balcon, însă a început să amenințe trecătorii care nu înțelegeau ce se întâmplă. Poliția a intervenit.

Din fericire bărbatul s-a ales cu răni ușoare, însă a devenit extrem de agresiv după impactul cu solul, deși a rămas în fund după căzătura de la balcon. Au avut bătăi de cap inclusiv medicii ajunși la fața locului, careu au constatat totuși că bărbatul a suferit răni ușoare.

Bărbatul a căzut de la balcon în jurul orei 23:00, în fața scării unui bloc situat pe Aleea Lalelelor. Trecătorii, vizibil uluiți de cele întâmplate, au încercat să-l ajute pe bărbat, însă s-au ales cu amenințări.

Trecătorii au sunat la 112, iar un echipaj de poliție l-a găsit pe bărbat pe spațiul verde de lângă ușa de acces. Bărbatul stătea în fund și era extrem de agresiv cu toată lumea, potrivit sursei citate. Mai mult, polițiștii nu s-au putut înțelege nici cum cu bărbatul, care a refuzat să coopereze.

La fața locului a ajuns și un echipaj medical din cadrul SAJ Suceava, care l-a preluat pe bărbat și l-a condus la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Suceava. Individul acuza dureri la piciorul stâng în momentul în care a fost preluat de Ambulanță.

După mai multe ore de discuții polițiștii au constatat că bărbatul are 35 de ani și locuiește în Ipotești. Medicii au reușit în cele din urmă să-i pună diagnosticul ”contuzionat ușor prin cădere de la înălțime”, cu mențiunea că bărbatul era mort de beat.

Polițiștii au constatat că bărbatul a ieșit pe balcon în stare avansată de ebrietate și a căzut de la etajul I al blocului. Din fericire căzătura sa a fost atenuată de spațiul verde peste care a aterizat, însă bărbatul se poate considera norocos că nu a căzut în cap, dată fiind situația sa.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentFabrică de țigări clandestină descoperită la Fălticeni
Articolul următorA amenințat polițiștii cu un topor iar aceștia au făcut uz de armă!