Băiatul în vârstă de 13 ani, din comuna Todirești, a fost găsit inconștient în baie. El a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.

Incidentul s-a petrecut miercuri seară pe când minorul se afla acasă împreună cu familia. În jurul orei 20.30, adolescentul a mers să facă duș.  După câteva minute, tatăl său s-a deplasat la ușa băii și i-a cerut băiatului să se grăbească, întrucât vor să facă baie și ceilalți din familie. Copilul i-a răspuns bărbatului că va ieși imediat. După aproximativ cinci minute, tatăl, văzând că adolescentul nu a ieșit din duș, a strigat din nou la ușă și când a observat că acesta nu răspunde, a intrat în baie. Acolo, bărbatul l-a găsit pe fiul său în stare de semiinconștiență.

Bărbatul l-a scos imediat pe adolescent din baie, l-a dus într-un dormitor și pentru că acesta nu și-a revenit a sunat la 112. Minorul a fost preluat de echipajul medical în stare de inconștiență. Din fericire, în drum spre UPU Suceava acesta și-a revenit.

Cauza probabilă a intoxicației ar fi scăpări de gaz de la instalația de încălzire a apei, respectiv de la un instant.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Articolul precedentVIDEO Urs impunător filmat în pădurile de lângă Broșteni
Articolul următorAccident rutier cu două victime după ce un șofer nu a respectat indicatorul cedează trecerea FOTO