Polițiștii suceveni i-au făcut unui copil de zece ani din Rădăuți o surpriză uriașă. O autospecială de poliție cu sirenele pornite a ajuns la poartă lui chiar de Ziua Copilului și atât el cât și frații acestuia au primit cadouri.

Oamenii legii au aflat că băiatul își dorește să devină polițist de la angajații Centrului Social Maria Ward din Rădăuți și au hotărât să-i îndeplinească visul pentru o zi.

Imagine

Ionuț provine dintr-o familie nevoiașă și locuiește împreună cu părinții și cu cei doi frați ai săi într-o singură cameră.  Tatăl copiilor este singurul care lucrează și banii le ajung cu greu. Cei trei copii sunt nevoiți să meargă în fiecare zi la centrul social unde servesc masa și sunt îngrijiți.

Imagine

Ionuț le-a povestit angajaților de acolo că visează să ajungă polițist și astfel dorința lui a fost auzită și de oamenii legii.

Imagine

Astăzi, polițiștii i-au adus dulciuri și cadouri, printre care și o uniformă de polițist. Băiatul a îmbrăcat uniforma și s-a plimbat cu autospeciala de poliție, cu speranța că aceasta va fi meseria lui în viitor.