Trei unități de învățământ din municipiul Suceava au suspendat parțial cursurile din cauza gripei. Anunțul a fost făcut de Cezar Anuței, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Suceava care a precizat că este vorba despre Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava.

Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava are confirmate trei cazuri de gripă la clasa a XII-a (31 elevi). În urma monitorizării situației, Direcția de Sănătate Publică Suceava a aprobat suspendarea cursurilor la această clasă până în data de 14 februarie. Unitatea școlară menține suspendarea la clasa a IX-a (29 elevi).

Colegiul National ”Petru Rareș” Suceava are confirmate trei cazuri de gripă la clasa a VIII-a (30 elevi). Suspendarea cursurilor la această clasă are loc în perioada 13-14 februarie.

Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava are confirmate trei cazuri de gripă la clasa pregătitoare (30 elevi). Suspendarea cursurilor la această grupă are loc în perioada 13-14 februarie.

Unitățile de învățământ vor realiza acțiuni de dezinfecție a spațiilor școlare.