Trei noi filiale USR la Broșteni, Dolhasca și Vadu Moldovei

USR Suceava a anunțat că au fost înființate trei noi filiale locale în orașele Broșteni și Dolhasca și în comuna Vadu Moldovei.

Procesul de extindere al Uniunii Salvați România a continuat zilele trecute prin înființarea a trei noi filiale locale în orașele Broșteni și Dolhasca și în comuna Vadu Moldovei. În următoarele 2-3 săptămâni vor fo organizate și alegerile care vor creiona structurile de conducere și de control ale acestor organizații.

În acest moment numărul filialelor locale USR din județ a ajuns 11, în multe alte unități administrativ-teritoriale fiind deja formate nucleele în jurul cărora vor lua naștere noile organizații.

„Ținta noastră este ca până la sfârșitul anului 2019, USR Suceava să deschidă filiale în toate orașele județului, dar și în comunele cu o pondere semnificativă a populației. Cu această ocazie, filiala județeană Suceava a USR le mulțumește cetățenilor care au ales să nu mai stea deoparte, ci să se implice activ în rezolvarea problemelor comunităților locale, încredințându-i, în același timp, pe cei care vor să fie alături de echipa USR Suceava, că ușa noastră este tot timpul deschisă”, se arată într-un comunicat transmis de Biroul de presă al USR Suceava.

Articolul precedentA băut un litru de antigel din cauză că s-a certat cu iubita
Articolul următorDoi cetățeni din Madagascar și Congo, prinși când încercau să intre ilegal în România din Ucraina FOTO