Tragedie într-o familie din satul Lunca, comuna Zamostea. O femeie de 35 de ani a murit strivită de o remorcă. Accidentul a avut loc în gospodăria familiei.

Luni seara, femeia împreună cu soțul său au treierat grâul și l-au transportat la domiciliu într-o remorcă tractată de un tractor. Ajunși acasă, bărbatul a manevrat tractorul cu remorcă în curtea locuinței, cu spatele, până în fața magaziei de cereale. Întrucât remorca era prevăzută în lateral cu gură pentru vărsarea cerealelor direct în saci, acesta a pornit tractorul și a rabatat  remorca în partea lateral dreapta pentru a continua să umple sacii cu cereale. După ce a oprit tractorul, cei doi soți au continuat să lucreze, însă după câteva minute remorca s-a răsturnat în partea lateral dreaptă peste femeia care ținea sacii pentru a-i umple cu grâu. Soțul acesteia împreună cu mai multe pesoane au intervenit imediat și au reușit să o scoată pe victimă de sub remorcă, sesizând în același timp evenimentul la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Suceava, care a efectuat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, însă la ora 23.53 a fost declarat decesul. Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți pentru efectuarea autopsiei. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal de moarte suspectă.

Articolul precedentUn individ a intrat peste o bătrână și a încercat să o violeze. De beat ce era, acesta a adormit în locuința victimei
Articolul următorPagube de 42 de milioane de lei provocate de inundații în județul Suceava