Doi soți, în vârstă de 77 și 81 de ani, au fost găsiți morți în casa lor din municipiul Suceava.

Descoperirea macabră a fost făcută duminică după amiază de către fiul lor, care venise să-i viziteze.

Bărbatul s-a deplasat la domiciliul părinţilor unde a văzut că uşile erau încuiate pe interior. Privind pe fereastră, acesta l-a văzut pe tatăl său în pat şi pentru că bătrânul nu a reacţionat la bătăile în geam şi la apelul telefonic, s-a deplasat în garaj de unde a luat o rangă cu care a forţat uşa principală de acces în locuinţă.

După ce a reuşit să intre în locuinţă fiul și-a găsit ambii părinţi decedaţi, în camere diferite, fiecare în patul său.

Bărbatul a declarat în momentul în care a pătruns în locuinţă a simţit un miros puternic înţepător iar în sobă arzătorul era aprins.

La fața locului au fost chemați polițiștii criminaliști. La o primă examinare din punct de vedere criminalistic, pe corpul persoanelor decedate nu au fost identificate urme de violenţă care să creeze suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracţiuni de natură penală.

De asemenea din locuință nu se reclamă sustragerea de bunuri sau valori şi nici nu se observă urme de răvăşire, uşile şi ferestrele fiind găsite de către  fiul celor doi în poziţia închis, asigurate pe interior.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost transportate la morga Spitalului Judeţean Suceava în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Articolul precedentO adolescentă din Cajvana a ajuns la spital după ce i-a explodat o petardă în mână
Articolul următorȘedință festivă la Primăria Suceava pentru celebrarea Centenarului Unirii Bucovinei cu România