Țigări în valoare de peste 46.000 lei abandonate, după ce polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au tras șase focuri de armă. 

În data de 05 iunie, în jurul orei 18.00, un echipaj al poliției de frontieră a observat, pe direcția localității Brodina, mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat către interiorul țării, colete voluminoase.

Oamenii legii au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză, dar în momentul în care au observat echipajul poliției de frontieră, acestea au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul ucrainean.

Pentru reținerea persoanelor care nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras șase focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au oprit şi s-au întors pe teritoriul statului vecin.

Imediat, poliţiştii de frontieră au informat autorităţile de frontieră ucrainene despre eveniment, concomitent cu monitorizarea şi cercetarea zonei, fiind descoperite trei colete cu țigări.

 

 

 

 

 

Coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 3.960 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 46.300 lei.

Țigările au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.

Articolul precedentPagube de aproximativ 300 milioane lei în urma inundațiilor din ultimele două săptămâni
Articolul următorCod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină pentru județul Suceava