Un tânăr sucevean care încerca să introducă în țară țigări de contrabandă ascunse în cutii de prăjituri și biscuiți a fost depistat în Vama Siret.

S-a întâmplat vineri, 22 februarie, în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret din județul Suceava. Un tânăr cetățean român în vârstă de 24 de ani s-a prezentat pe sensul de intrare în țară la volanul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Ucraina.

Acționând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în cutii de prăjituri și biscuiți cantitatea de 2.590 de pachete de ţigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 3.900 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Articolul precedentCJ și Primăria Suceava demarează procedurile pentru construirea unui spital de copii cu 350 de paturi
Articolul următorProtest, duminică seară, la Suceava, față de subordonarea politică a justiției