Thermonet Suceava a sistat furnizarea căldurii în sistem centralizat

Furnizarea căldurii în sistem centralizat în municipiul Suceava a fost sistată marți la amiază ca urmare a creșterii temperaturilor, a anunțat compania Thermonet.

Compania Thermonet Suceava a anunțat că începând de marți, la ora 12.00, procedează la întreruperea furnizării încălzirii pentru sezonul rece 2018-2019. Decizia a fost luată ca urmare a evoluţiei temperaturilor medii exterioare şi a prevederilor legislative care stabilesc că oprirea încălzirii se face după trei zile consecutiv în care temperature medie a aerului exterior depăşeşte +10 grade Celsius între orele 18.00 – 6.00.

„Se vor lua măsurile de izolare a instalaţiilor de încălzire în condiţii de siguranţă, se vor face diafragmările hidraulice necesare, se va face reglajul de debit pentru instalaţiile de pompare în condiţii economice şi se va proceda la reglajul instalaţiilor de furnizare apă caldă menajeră pentru sezonul cald. S-au efectuat probele hidraulice pentru identificarea zonelor cu siguranţă scăzută in exploatare în vederea pregătirii programului de reparaţii planificate pentru anul 2019”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Thermonet.

„Rugăm utilizatorii să îşi asigure instalaţiile interioare şi să le pregătească pentru sezonul rece 2019-2020. Furnizarea apei calde de consum va fi efectuată în mod corespunzător după acelaşi program”, mai precizează operatorul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică din municipiul Suceava.

Articolul precedent50 de copii proveniți din familii nevoiașe au primit cadouri de Paște de la polițiștii suceveni FOTO
Articolul următorUnul dintre indivizii care au atacat cu topoare polițiștii la Zaharești a fost arestat VIDEO