Teatrul „Matei Vișniec” Suceava, patru turnee în luna octombrie

Actorii Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava vor participa la patru turnee în luna octombrie, dintre care trei în țară și unul în Republica Moldova.

Luna octombrie 2018 este plină de evenimente la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava (TMMSV). O premieră, spectacole proprii și invitate pentru multiple categorii de public, dezbateri și concerte au loc la Suceava. Totodată, actorii suceveni vor susține șase spectacole în patru turnee, cu participare la festivaluri internaționale de teatru, unul din ele în afara granițelor țării.

În perioada 3-6 octombrie, TMMVS se va afla la Chișinău, la Festivalul Internațional de Teatru „10×10=100 ani: De la național la universal”. Joi, 4 octombrie, actorii suceveni vor prezenta piesa „Proștii sub clar de lună”. Vineri, 5 octombrie, va fi pusă în scenă piesa „Kebab”.

În aeeași sătămână, TMMVS ajunge la Iași, la Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr. Duminică, de la orele 18.00 și 20.00, sunt programate reprezentații ale spectacolului concert „Pisici”. De la ora 19.00, în Palas Mall, actorii suceveni vor prezenta producția „Mimesis”.

La 16 octombrie, TMMSV aunge la București, la FEST(in) pe Bulevard. De la ora 19.00, în Sala mare a teatrului Odeon este programată piesa „3 surori”.

La 18 octombrie, „Sub apă”, va fi prezentată la Festivalul Naţional D-BUTAN-T de la Sfântu Gheorghe.

Articolul precedentDouă bătrâne din municipiul Suceava și-au dat seama la timp că urmau să fie înșelate prin metoda accidentul
Articolul următorUn sucevean care venea acasă din Elveția a dispărut fără urmă în Ungaria