Împotriva agresorului, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Rădăuți, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. De asemenea, individul s-a ales și cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,lovirea sau alte violenţe” şi „ameninţare”.

Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată, vineri dimineață, prin plângere de către o tânără de 25 ani, din municipiul Rădăuţi, despre faptul că în data de 8 iunie, în timp ce se afla în Piaţa Agroalimentară din municipiul Rădăuţi, pe fondul unor divergenţe ar fi fost agresată fizic de către fostul concubin, de 32 ani, localnic, care i-a adresat şi ameninţări cu acte de violenţă.

Polițiștii au stabilit că femeia în timp ce se afla în piața respectivă a fost abordată de fostul concubin, care a agresat-o fizic şi i-a adresat şi ameninţări cu acte de violenţă.

Femeia de 25 de ani nu a suferit leziuni ca urmare a actelor de agresiune şi nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, însă a depus plângere prealabilă.

Fiind audiată, victima a declarat faptul că se află într-o stare de temere şi a solicitat eliberarea unui ordin de protecţie provizoriu.

În cauză, în urma redactării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbatul de 32 de ani, începând cu data de 12 iunie, ora 11,00 pe o perioadă de 5 zile.