foto arhivă

Tânărul este cercetat în alte două dosare penale, pentru infracțiuni la regimul rutier.

Sâmbătă noapte, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe un drum comunal neclasificat, din comuna Horodnic de Sus, autoturismul condus de un localnic de 19 ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto,  iar autoturismul are inspecția tehnică periodică (ITP) expirată din data de 12 ianuarie, motiv pentru care, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.305 lei, fiind dispusă și măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare a vehiculului.

Polițiștii au mai constatat și faptul că tânărul este cercetat în alte două dosare penale, respectiv unul pentru săvârșirea infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere sau se află sub influența băuturilor alcoolice” și celălalt pentru comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, fiind dispusă și măsura reținerii tânărului pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Articolul precedentPeste 160 de kg de pește și produse din pește, confiscate de polițiști
Articolul următorO fetiță de doi ani a ajuns la spital după ce a înghițit pastile pentru aprins focul