Un tânăr de 22 de ani din comuna Capu Câmpului a fost prins de polițiști conducând mașina, deși nu deține permis de conducere.

Sâmbătă după-amiază, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului a oprit pentru control pe DJ 177C din comuna Capu Câmpului, autoturismul condus de tânărul respectiv. În mașină se afla ca pasager tatăl acestuia, un bărbat de 53 de ani din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul i-a fost încredințat pentru a fi condus de tatăl său, deși știa faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal, tânărul de 22 de ani fiind cercetat  sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 53 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”.

Articolul precedentUn fălticenean a încercat să fure dintr-un supermarket, dar a fost prins de agentul de pază
Articolul următorO șoferiță a plonjat cu mașina în albia unui pârâu din cauza vitezei