Un tânăr de 22 de ani, din satul Nisipitu, comuna Ulma, a ajuns în comă la spital după ce a ieșit din parcarea unui magazin fără să se asigure.

Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 12.20, pe DJ 209 G, pe raza satului Nisipitu, comuna Ulma.

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Staja, în timp ce conducea autoturismul marca Audi A6, nu a putut evita impactul cu autoturismul marca Audi A6, condus de Ioan C.,  de 22 ani, care s-a pus în mişcare din parcarea unui magazin, fără să se asigure corespunzător, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a tânărului de 22 de ani. Acesta a fost preluat și transportat de un echipaj al ambulanței la Spitalul Municipal Rădăuți, fiind ulterior transportat la Spitalul Județean Suceava. Tânărul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, comă gradul III, traumatism cranio-facial, traumatism coloană cervicală, traumatism toraco-abdomen-pelvin, fiind internat la Secția de Neurochirugie – ATI.

Tânărul de 22 de ani nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest din cauza rănilor suferite, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal.

Articolul precedentUn copil de zece ani s-a tăiat cu un fierăstrău electric
Articolul următorCertificat de excelenţă, pentru al doilea an consecutiv, acordat Cetăţii de Scaun a Sucevei