Accidentul a avut loc sâmbătă dimineață,la ieșirea din Câmpu­lung spre Suceava. Din cauza vitezei, tânărul șofer  a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat în coliziu­ne frontală, ulterior lateral stânga, cu un TIR de pe contrasens, după impact autoturismul fiind proiectat într-un parapet de pe mar­ginea drumului, scrie Obiectiv.

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 07:05,  Ioniță Narcis, de 26 ani, din Vama, în timp ce conducea un autoturism  marca Volkswagen pe DN 17, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, având direcția de deplasare  spre Suceava, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta,  a pierdut controlul asupra direcției deplasare și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală, ulterior lateral stânga, cu un TIR.

În urma impactului, autoturismul marca Volkswagen a fost proiectat în parapetul tip lisă de pe partea dreaptă a direcției de deplasare Câmpulung Moldovenesc-Vama. Tânărul șofer a rămas încarcerat, fiind găsit de echipele de salvatori inconștient. S-a încercat resuscitarea sa zeci de minute, dar, până la urmă, medicii au fost nevoiți să declare decesul acestuia.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentSunați IMEDIAT la 112 dacă aveți informații despre acest bărbat!
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET