Primăria Suceava informează că taxele și impozitele nu se majorează nici în 2020 și pot fi achitate începând de astăzi, 6 ianuarie.

Persoanele care achită taxele pentru întregul an, până la data de 31 martie, beneficiază de o reducere de 10% (aplicată pentru impozitul pe teren, clădiri și mașini).

Acestea se pot achita la casieriile primăriei (numerar sau card), în conturile de trezorerie ale instituției sau online, urmând pașii din link-ul umător http://primariasv.ro/…/sucea…/portal.nsf/AllByUNID/000093C2…

De asemenea, se pot achita și accesând site-ul: www.ghiseul.ro.

“Reamintim faptul că lucrările din municipiul Suceava se fac în funcție de încasările bugetare, iar bugetul aferent investițiilor din acest an va fi direct influențat de procentul acestor încasări”, au precizat reprezentanții Primăriei Suceava.

Și în acest an, primarul Ion Lungu a fost primul sucevean care şi-a achitat taxele şi impozitele locale. El a plătit către bugetul local 533,40 lei.

Imagine

“Şi în acest an am fost primul cetățean care a achitat taxele şi impozitele locale în municipiul Suceava. Cred că este corect, în calitate de reprezentant al autorităților locale, să dăm exemplu de responsabilitate civică. Fac un apel la toți contribuabilii municipiului Suceava să achite taxele şi impozitele locale în această perioadă pentru a beneficia de reducerea de 10%, atât persoane fizice, cât şi persoane juridice”, a precizat primarul Ion Lungu.