Doi bistrițeni și un sucevean sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe, după ce au agresat pe o stradă din Bistrița pe un bărbat din municipiu ți pe un tânăr din Iași. Unul dintre agresori, respectiv tânărul din Suceava, a fost reținut din cauză că a părăsit arestul la domiciliu din Bistrița, astfel că acesta este anchetat și pentru evadare.

 

 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus, luni, reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 19 ani din Serbăuți, județul Suceava, bănuit de comiterea infracțiunilor de evadare și lovire sau alte violențe.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în aceeași zi, un tânăr de 22 de ani din Iași și un bărbat de  60 de ani din Bistrița au sesizat Poliția cu privire la faptul că, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiu, au fost agresați fizic de doi bărbați de 48, respectiv 34 de ani, ambii din Bistrița, și de tânărul de 19 ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul din Suceava este plasat în arest la domiciliu, la o adresă din Bistrița, încălcând astfel cu rea-credință măsura preventivă a măsura preventivă dispusă de instanță. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști.

Întrucât suceveanul ar fi încălcat cu rea-credință obligațiile stabilite, polițiștii Biroului de Supravegheri Judiciare vor solicita instanței înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive.

Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea documentării cauzei sub toate aspectele ei.

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud