Un bărbat din județul Suceava este cercetat pentru furt de către polițiștii bistrițeni, după ce a lăsat-o fără 2.000 lei pe o bătrână  din comuna bistrițeană Josenii Bârgăului. Suceveanul a intrat joi în casa femeii, sub pretextul că are de vânzare perne și pilote.

 

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 4 februarie, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au identificat un bărbat de 30 de ani din Fălticeni, județul Suceava, bănuit de comiterea unui furt.

Prejudiciul, în valoare de peste 2.000 de lei, a fost recuperat și restituit păgubitei, o femeie de 77 de ani din Josenii Bârgăului.

„Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că bărbatul ar fi intrat în locuința femeii cu acordul acesteia, sub pretextul vânzării unor produse – perne și pilote, iar într-un moment de neatenție i-ar fi sustras femeii portofelul în care se aflau suma de 2.000 de lei și documentele personale”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului continuă cercetările în acest caz, urmând ca finalizarea acestora să fie dispusă soluția legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud