Un bărbat din județul Suceava a fost reținut luni de polițiștii sătmăreni, iar azi a fost arestat preventiv de magistrații de la Judecătoria Satu Mare, pentru contrabandă de șigări și tutun. 

 

 

Luni, 3 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 60 de ani din județul Suceava, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă calificată și contrabandă în formă asimilată.

În fapt, potrivit IPJ Satu Mare, fiind în continuarea verificărilor privind infracțiunea de contrabandă cercetată la data de 22 decembrie 2021, polițiștii sătmăreni au identificat bărbatul susmenționat, ca fiind deținătorul unei cantități însemnate din țigaretele ridicate în urma perchezițiilor domiciliare efectuate.

Bărbatul urmează a fi prezentat instanței de judecată, în vederea luării unei măsuri preventive față de acesta.

Totodată, la data de 3 ianuarie, în cadrul aceluiași dosar, polițiștii au identificat și ridicat în vederea confiscării un colet conținând cantitatea de 30 kg tutun mărunțit destinat fabricării de țigarete.

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentS-a urcat beat pe motocicletă, fără permis și a ajuns la spital.
Articolul următorUniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”: Holocaustul este un adevăr dureros care nu poate fi negat sau minimizat