Municipalitatea suceveană construiește o stradă nouă în zona Școlii Gimnaziale Nr.4 Suceava pentru fluidizarea traficului.

Imagine

Este vorba despre o stradă de 60 de metri lungime care este prevăzută cu parte carosabilă de 3,5 metri, cu o bandă de circulație și trotuar pe o parte a străzii cu o lățime de 1,5 metri.

Imagine

Anunțul a fost făcut de viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, care a precizat că toată zona respectivă va fi reabilitată și vor fi create și locuri noi de parcare.

Imagine

„Pe strada Zorilor, în apropierea Școlii Gimnaziale Nr.4, zilnic, 48 de cadre didactice, dar și părinții a 727 de elevi întâmpină dificultăți în urma blocajelor create din cauza numărului mare de mașini care trec prin zona respectivă în fiecare dimineață. Ca soluție a acestei probleme, construim o nouă stradă de la zero. Este vorba de o străpungere din fața școlii, între blocurile E25 și E26, prin care legăm strada din fața instituției cu strada principală. Lungimea proiectată a străzii este de 60 m. Aceasta este prevăzută cu parte carosabilă de 3,5 metri, cu o bandă de circulație, trotuar pe o parte a străzii cu o lățime de 1,5 metri,spațiu verde realizat din umpluturi de pământ vegetal, însămânțat cu iarbă”, a precizat Lucian Harșovschi.