Ștefan Mandachi neagă vehement că s-ar fi implicat în politică

Antreprenorul Ștefan Mandachi, cunoscut pentru că a amenajat un metru de autostradă în Suceava, neagă că s-ar fi implicat în politică.

Reacția antreprenorului vine după ce mai multe publicații electronice au informat că Ștefan Mandachi ar fi liderul noului partid „Împreună pentru Moldova”. Partidul a fost înființat de un grup de inițiativă din Iași care militează pentru construirea de autostrăzi.

„Incredibil și penibil! Circulă pe net un FAKE NEWS GROSOLAN că mi-am făcut PARTID. Nici pomeneală. Am fost plecat succesiv mai multe luni din țară, nici gând să mă implic în politică. Azi am aflat și eu că a apărut un partid făcut de domnii Apostol și Urtoi, ”Împreună pentru Moldova” dacă am înțeles corect. Bravo lor, felicitări! E meritul lor că se zbat pentru drumuri, eu n-am niciun merit și nicio implicare. Mai multe ziare (ex. Business Magazin) pe care le consideram profesioniste au publicat un lucru neadevărat și îi rog să șteargă această dezinformare. Ultima mea grijă e să-mi fac partid. FAKE NEWS EXISTĂ!”, a transmis Ștefan Mandachi.