Șoferul care a ucis o jandarmeriță pe trecerea de pietoni și i-a băgat fetița în spital a fost arestat la domiciliu.

Judecătoria Suceava a respins ca nefondată propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pa lângă Judecătoria Suceava împotriva lui Bogdan Florin Chetrariu, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Astfel s-a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, pe o durată de 30 de zile.

Tânărul a fost arestat preventiv după ce, la mijlocul lunii noiembrie 2018, a lovit pe trecerea de pietoni de la Tribunalul Suceava o femeie de 40 de ani și pe fetița ei de un an și șase luni.  În urma impactului foarte puternic mama și-a pierdut viața, în timp ce fetița ei a ajuns în comă la spital.

 

 

 

 

 

Șoferul, un tânăr de 26 de ani, din localitatea Mitocu Dragomirnei a declarat că circula cu viteză și că nu a frânat.

De aproape două luni de zile de la tragicul accident fetița jandarmeriței, Larisa Airinei, se luptă să trăiască. Ea se află internată în Centrul de Recuperare Robănescu din București și are nevoie  în continuare de ajutorul nostru pentru a-și continua tratamentul.

Sumele necesare tratamentelor și intervențiilor medicale pot fi depuse în conturile în lei și euro RO87UGBI0000332003107RON RO55UGBI0000332021005EUR.
De asemenea, cei care vor să o ajute pe Larisa pot dona și direct, în caseta amplasată în holul IPJ Suceava.

Articolul precedentAutoturism „blindat” cu 3.000 pachete cu țigări, depistat la frontieră FOTO
Articolul următorTrei frați nevaccinați din Rădăuți, internați la spital cu rujeolă