Bărbatul de 58 de ani a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, pentru stabilirea unor măsuri preventive.

Accidentul rutier a avut loc în data de 8 februarie pe DJ 155 A, pe raza loclității Bogdănești. Atunci, o femeie din municipiul Fălticeni a anunțat la 112 faptul că a fost implicată într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat cele două autoturisme implicate în accident, dar celălalt șofer, un bărbat de 58 de ani, din localitatea Râșca, se afla sub influența băuturilor alcoolice, prezentând o îmbibaţie alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul zilei de joi, 28 martie, în urma continuării cercetărilor, rezultatele probelor biologice au relevat o alcoolemie de 2,05 respectiv 1,95 g/l alcool pur în sânge. Astfel, agenții Postului de poliție Bogdănești au dispus reținerea bărbatului de 58 de ani pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

„Polițiștii atrag încă o dată atenția cu privire la faptul că vor dispune reținerea și încarcerarea celor care săvârșesc fapte penale la regimul rutier, în funcție de gravitatea faptelor, consecințele produse și materialul probator administrat. Astfel, chiar și la mai bine de o lună de la producerea unui eveniment rutier, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea și încarcerarea unui șofer de 58 de ani care a condus băut la volan”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Articolul precedentJandarm lovit de un individ în timp ce aplana un scandal într-un local
Articolul următorRezultate simulare Bacalaureat 2019. În județ s-a înregistrat o singură medie de zece