Bărbatul se afla într-o pădure din zona Mănăstirea Humorului, iar potrivit martorilor, acesta a fost lovit de un copac pe care îl tăia. Bărbatul era angajat al unei societăți de exploatare a materialului lemnos.

Acesta a tăiat un brad împreună cu mai mulți muncitori, iar în cădere, vârful acestuia l-a lovit puternic, potrivit  Monitorul de Suceava.

Echipajul medical a ajuns imediat la fața locului, însă după efectuarea manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a putut fi salvat.

Polițiștii au deschis dosar penal. De asemenea, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă, deoarece accidentul a avut loc în timpul orelor de serviciu. O anchetă va urma să stabilească dacă măsurile de protecție a muncii au fost respectate sau nu. 

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentMinisterul Dezvoltării a semnat încă 30 de contracte de finanțare, prin PNRR, pentru construcția de creșe
Articolul următorProcurorul general Gabriela Scutea intervine în scandalul momentului – CRITICI dure după votul din Parlament pe legile justiției