Șeful Salvamont Vatra Dornei, Petru Ariciuc, noul președinte al organizației locale PSD

Șeful Serviciului Salvamont Vatra Dornei, Petru Ariciuc, a fost ales în funcția de președine al organizației municipale PSD Vatra Dornei.

Salvamontistul Petru Ariciuc este noul președinte al organizației municipale Vatra Dornei a Partidului Social Democrat. Ariciuc a fost singurul candidat pentru funcția de președinte în cadrul alegerilor interne.

Funcția de președinte al organizației PSD Vatra Dornei devenit vacantă după demisia consilierului județean Gheorghe Apetrii, care a devenit prim-vicepreședinte al organizației.

Conferința de alegeri a organizației municipale PSD Vatra Dornei a fost organizată la 16 martie 2019 și a fost supervizată de președintele filialei județene PSD, senatorul Ioan Stan.

Președintele nou ales, Petru Ariciuc, a dat asigurări că este pregătit să se implice total pentru buna funcționare a organizației PSD Vatra Dornei și pentru a se obține rezultate cât mai bune în viitoarele campanii electorale, scrie vatradorneilive.ro.

Inginer de profesie, Petru Ariciuc ocupă funcția de director al Direcției de Cultura și Turism din Primăria Vatra Dornei.