Șeful Salvamont Vatra Dornei, Petru Ariciuc, noul președinte al organizației locale PSD

Șeful Serviciului Salvamont Vatra Dornei, Petru Ariciuc, a fost ales în funcția de președine al organizației municipale PSD Vatra Dornei.

Salvamontistul Petru Ariciuc este noul președinte al organizației municipale Vatra Dornei a Partidului Social Democrat. Ariciuc a fost singurul candidat pentru funcția de președinte în cadrul alegerilor interne.

Funcția de președinte al organizației PSD Vatra Dornei devenit vacantă după demisia consilierului județean Gheorghe Apetrii, care a devenit prim-vicepreședinte al organizației.

Conferința de alegeri a organizației municipale PSD Vatra Dornei a fost organizată la 16 martie 2019 și a fost supervizată de președintele filialei județene PSD, senatorul Ioan Stan.

Președintele nou ales, Petru Ariciuc, a dat asigurări că este pregătit să se implice total pentru buna funcționare a organizației PSD Vatra Dornei și pentru a se obține rezultate cât mai bune în viitoarele campanii electorale, scrie vatradorneilive.ro.

Inginer de profesie, Petru Ariciuc ocupă funcția de director al Direcției de Cultura și Turism din Primăria Vatra Dornei.

Articolul precedentPădure plantată de USR Suceava în compensare pentru hârtia consumată pentru inițiativa Fără Penali în Funcții Publice
Articolul următorBătrân mort după ce a căzut peste drujba mănuită de fratele său