Școală de vară francofonă organizată de Biroul Francez Suceava

Biroul Francez din Suceava organizează, în două serii, în iunie și iulie, prima școlaă de vară francofonă pentru elevii cu vârste între 7 și 13 ani.

Biroul Francez din Suceava, sucursala Suceava a Asociației Profesorilor Francofoni și Asociația „Curcubeul Succesului” Suceava, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Suceava, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Agenția Universitară a Francofoniei, Centrul de Reușită Universitară și Delegația generală Wallonie – Bruxelles la București deschid prima școală de vară francofonă pentru elevi cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani.

Școala de vară francofonă de la Suceava se va organiza în două serii, în perioadele 17-28 iunie 2019 și 1-12 iulie 2019, la Școala Gimnazială nr. 1 Suceava.

Programul zilnic va fi între orele 8.30-14.00 și va cuprinde cursuri intensive de limba franceză și activități educative organizate în parteneriat cu instituții culturale din municipiul Suceava.

Cursurile de limba franceză vor fi susținute de profesori specialiști cu o bogată experiență și rezultate excepționale în activitățile didactice.

Înscrierile se fac în perioada 3-15 iunie 2019.

Articolul precedentDoi scandalagii care au încercat să mituiască un polițist, trimiși în judecată
Articolul următorConcurs de creativitate tehnică „Fun MechaConcurs de creativitate tehnică „Fun Mechanics” la Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică și Managementnics” la Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică și Management