Un accident rutier a avut loc  pe raza localității Plopeni, cu doua autoturisme implicate. Au rezultat doua persoane ranite, dintre care, una, incarcerata. Ambele persoane sunt constiente si cooperante.

S-a intervenit cu o autospeciala pentru descarcerare si 3 echipaje SAJ.Persoana incarcerata a fost extrasa. Ambele victime au fosttransportate la spital

Imagine

In accident a mai fost implicata o a treia persoana, fara marci traumatice vizibile. Aceasta a refuzat transportul la spital.

Înainte de sosirea echipajelor, primul care a gestionat situația la locul accidentului rutier a fost plutonierul adjutant Cristian Iavni (Detașamentul de Pompieri Suceava), care era ieșit din tura de 24 de ore și se deplasa către domiciliu.

Acesta a acordat primul ajutor medical victimelor și a stabilizat mașina care se afla pe carosabil, și în care se aflau cele două persoane rănite, pentru a nu ajunge în șanțul de pe marginea carosabilului.

Ulterior, la sosirea echipajelor, a ajutat la balizarea zonei de intervenție și la celelalte operațiuni specifice ale pompierilor militari.

Îl felicităm pentru implicare și pentru spiritul de salvator de care a dat dovadă, prin intervenția sa contribuind la acordarea primelor îngrijiri cu rapiditate persoanelor implicate în accident, știut fiind faptul că, în aceste situații, fiecare secundă contează, este mesajul transmis de colegii salvatorului.

Imagine

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentEconomia României, creștere spectaculoasă – Statisticile surprinzătoare publicate de INS
Articolul următorAccident pe E85! O femeie a ajuns la spital