Primăria Suceava continuă și în acest an ridicarea vehiculelor abandonate pe domeniul public.

Ref. autovehicule abandonate sau fără proprietari!

Ref. autovehicule abandonate sau fără proprietari! Desfășurăm acțiuni de localizare și ridicare a vehiculelor fără proprietari/abandonate pe terenurile ce aparțin municipiului Suceava.În anul 2019 au fost depistate 156 de autoturisme pe domeniul public. Dintre acestea, 129 au fost luate de către deținătorii legali, 18 au fost ridicate de către Poliția Locală, iar 9 autovehicule sunt în procedura de lucru. Anul acesta au fost deja ridicate 2 mașini abandonate. Sfătuiesc persoanele care dețin astfel de autoturisme, să le ridice de pe domeniul public, în caz contrar, colegii de la Poliția Locală vor recurge la aplicarea amenzilor (1.000-2.000 lei).Acțiunile vor continua până când problema acestor autovehicule va fi rezolvată! #FărăRable #Suceava #LH

Publicată de Lucian Harșovschi pe Miercuri, 22 ianuarie 2020

„Desfășurăm acțiuni de localizare și ridicare a vehiculelor fără proprietari/abandonate pe terenurile ce aparțin municipiului Suceava”, a precizat viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi.

În anul 2019 au fost depistate 156 de autoturisme pe domeniul public. Dintre acestea, 129 au fost luate de către deținătorii legali, 18 au fost ridicate de către Poliția Locală, iar nouă autovehicule sunt în procedura de lucru.

De la începutul acestui an au fost deja ridicate două mașini abandonate.

„Sfătuiesc persoanele care dețin astfel de autoturisme, să le ridice de pe domeniul public, în caz contrar, colegii de la Poliția Locală vor recurge la aplicarea amenzilor (1.000-2.000 lei).Acțiunile vor continua până când problema acestor autovehicule va fi rezolvată!”, a declarat viceprimarul Sucevei.