Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vizitat vineri șantierul de la varianta ocolitoare a municipiului Suceava.

El s-a arătat mulțumit de ritmul lucrărilor și a declarat că firma care execută lucrarea va recupera întârzierile cauzate de vreme, astfel încât proiectul să fie finalizat în luna septembrie, termenul prevăzut în contract.

Cuc a declarat că firmele românești lucrează cel mai bine în România și că acestea sunt serioase și „duc greul lucrărilor”.

„Într-adevăr firmele românești sunt firmele care lucrează în România cel mai bine și pentru lucrul acesta vă felicit, nu doar pentru obiectivul variantei de ocolire a Sucevei ci și pentru DN 18 …  La Centura Sucevei am venit încă de joi seară să văd exact ce se întâmplă și dacă se lucrează, și se lucra. Eu nu îmi fac probleme că nu veți termina, deși știu că au fost unele probleme legate de condițiile meteo care au fost în toată țara și într-adevăr au încetinit un pic ritmul de lucrări la partea de terasament, la partea de așternere de covoare, dar totodată știu că veți recupera decalajele. Firmele sunt românești, sunt firme care practic duc tot greul lucărilor în România… În acest sens aveți plățile la zi și vă rog să încercați să recuperați decalajele cauzate de vreme ca să terminați așa cum v-ați asumat, la sfârșitul lunii septembrie”, a precizat ministrul.

De asemenea, în cursul zilei de vineri, ministrul a vizitat și șantierul rutei ocolitoare de la Rădăuți.

Articolul precedentFocuri de armă pentru prinderea unor contrabandiști de țigări. Suspecții au reușit să fugă
Articolul următorPutna. Amplu exercițiu de intervenție pentru stingerea unui incendiu de pădure VIDEO