Minorul de 16 ani s-a ales cu dosar penal. Totul s-a petrecut pe raza comunei Marginea, luni în jurul prânzului.

Polițiști din cadrul Secției Poliție Rurală 3 Marginea au efectuat semnal regulementar de oprire unui autoturism care circula pe DC „Pomohăceni”, al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliție, a inițiat manevra de mers înapoi pe o distanță de aproximativ 50 metri, timp în care s-a procedat la urmărirea acestuia, astfel observându-se momentul în care conducătorul auto și-a schimbat locul cu cel al pasagerului.

Astfel, la volan a fost identificat un tânăr de 21 ani, din orașul Vicovu de Sus, iar pe locul pasagerului se afla un localnic de 16 ani. Tânărul de 21 de ani le-a declarat polițiștilor că luni, în jurul orei 12.20,  i-a încredinţat autoturismul adolescentului pentru a-l conduce pe DC „Pomohăceni” de pe raza comunei Marginea, deşi cunoştea că acesta nu posedă permis de conducere.

„În cauză se efectuează cercetări față de minor cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și față de tânărul de 21 de ani cu privire la săvârșirea infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere”,  a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Articolul precedentSalonul internațional de carte Alma Mater Librorum, la USV
Articolul următorTrei irakieni prinși la Putna după ce au trecut ilegal granița cu Ucraina